De zeeschuimers

Medisch – Gezondheid

Gehoorproblemen bij ouderen, ga naar een audicien

gehoorproblemen bij ouderen

Gehoorproblemen bij ouderen komt vaker voor dan je denkt. Er lopen veel mensen rond die wat ouder zijn en slecht horen. Niet iedereen wil dat toegeven, terwijl het iets heel normaal is. Ik merkte dat bij mijn eigen vader ook. Hij begon steeds harder te praten en als ik wat zei tegen hem hoorde hij het gewoon niet. Ik zei al vaker tegen hem dat hij naar een audicien moest gaan om zijn oren te laten testen. Hij weigerde dat steeds en zei dat er niks aan de hand was met zijn oren. Ik ben toen zelf op het internet gaan kijken voor meer informatie. Zo kwam ik terecht op de website van: Phonak. Deze website is van een wereldwijde leverancier van hooroplossingen.

gehoorproblemen bij ouderen

Gehoorproblemen bij ouderen komt veel voor

Ik heb de website helemaal doorgelezen en er stond veel informatie over de Lyric gehoortoestellen. Ook kan jij op de website een plaatselijke leverancier vinden bij jou in de buurt. Ik hier de woonplaats van mijn vader ingevuld en daar zat ook een leverancier. Na het lezen over de lyric hoortoestel werd ik helemaal enthousiast. Deze heeft namelijk heel veel voordelen. Een aantal van deze voordelen zijn:

  • Het is 100% onzichtbaar
  • Het geeft een helder en natuurlijk geluid
  • Er hoeven geen batterijen worden verwisseld
  • Geen dagelijkse ongemakken van steeds in en uit doen

gehoorproblemen bij ouderen

Mijn vader is tevreden over het product

Ik heb een afspraak bij de audicien voor mijn vader gemaakt. Na veel gezeur is hij erheen gegaan om een hoortest te doen. Ook werden zijn oren opgemeten voor de grootte en vorm. Hij had inderdaad een gehoorapparaat nodig en kwam in aanmerking voor de Lyric. De audicien heeft het apparaat bij mijn vaders trommelvlies geplaatst. Mijn vader is nu ontzettend blij en dankbaar dat wij naar de audicien zijn geweest. Hij hoort nu weer heel erg goed. Kijk ook eens op deze website voor meer informatie over gehoorproblemen bij ouderen.