De zeeschuimers

Medisch – Gezondheid

Het voordeel van incontinentie luiers voor volwassen

Baby diapers collection on blue color background. Newborn diapers open and closed flat lay, top view

Het voordeel van incontinentie luiers voor volwassenen

Als volwassene kan het enorm lastig zijn wanneer je incontinent bent. Ergens heen gaan durf je misschien niet, of liever niet te ver van huis. Want wat als er wat gebeurd? Je kunt het zo moeilijk zelf onder controle houden. Gelukkig is daar een super handige oplossing voor: de incontinentie luiers voor volwassenen! Wij vertellen jou in dit blog waarom dit een uitstekende oplossing is, lees snel verder!

Taboe doorbreken urineverlies volwassenen

Dankzij de incontinentie luiers voor volwassenen kun je altijd op je gemak de deur uit gaan. Wil je een dagje lekker shoppen met je vriendinnen of heb je zin in een diner buitenshuis met vrienden? Dit is allemaal weer mogelijk dankzij de incontinentie luiers voor volwassenen. Er heerst helaas vandaag de dag nog steeds een taboe rond ongewild urineverlies als je volwassen bent. Gelukkig is dit taboe te doorbreken. Niemand ziet dat jij een incontinentie luier draagt terwijl je zelf gebruik maakt van de vele voordelen.

Gebruiken van incontinentie luiers

Het is belangrijk dat er voor iedereen incontinentiemateriaal aanwezig is, dus ook voor volwassenen. Wat de mate van urineverlies ook is, de volwassen luiers zijn uitwasbaar en in verschillende maten te verkrijgen. Op deze manier zijn de incontinentieluiers altijd te gebruiken, wat jouw formaat ook is.

Comfortabel en absorberend

De wasbare incontinentie luiers bestaan uit twee onderdelen. Het eerste onderdeel is de absorberende binnen luier. De binnen luier is gemaakt van natuurlijke materialen. Dit kan onder andere katoen, kunstvezel of bamboe viscose zijn. Het tweede onderdeel is de waterwerende buiten luier. Dit wordt ook wel de overbroek genoemd. De overbroek is gemaakt van waterwerend, maar ademend, PUL. Door deze twee onderdelen samen te voegen krijg je een comfortabel zittende luier die niets doorlaat. Dit geeft jou een veilig en comfortabel gevoel. Wil je graag meer lezen over handige gezondheids trucs? Je leest ze op deze website.