De zeeschuimers

Medisch – Gezondheid

Gezondheidskussen aanschaffen

Gezondheidskussen

Sinds de aanschaf van mijn gezondheidskussen kan ik weer heerlijk slapen. De afgelopen jaren had ik te kampen met slecht slapen. Elke morgen stond ik brak op. Mijn rug deed zeer en erger nog, ik voelde mij zo beroerd dat ik moeite had om de dag door te komen. Vaak na het werken ging ik dan nog maar even slapen, anders lukte het mij helemaal niet meer om fatsoenlijk de dag door te komen.

Een paar keer was ik hiervoor al naar de huisarts gegaan, maar meer dan een aantal slaaptabletten kreeg ik niet. Deze hielpen maar even, maar ik was hier geen voorstander van.

Medipas gezondheidskussen

Nadat ik voor de zoveelste keer een slapeloze nacht had gehad was voor mij de maat vol. Tijdens een verjaardag kwam dit onderwerp aan bod en hier heb ik ook mijn oplossing gehoord. Want een nichtje van mij had hetzelfde probleem, haar huisarts vertelde haar om eens naar Medipas te gaan. Hier is het mogelijk om diverse producten te kopen om een betere nachtrust te hebben. Echter moet je wel een verwijzing hebben van de arts of fysiotherapeut. Zodra je deze hebt, ga je samen met de medewerkers van Medipas aan de slag om uit te zoeken wat de oorzaak is dat je zo slecht slaapt.

Gezondheidskussen

Kussen met goede nek ondersteuning

Nadat ik een afspraak had gemaakt bij dit bedrijf, is eindelijk het juiste balletje gaan rollen. Zo werd er gekeken naar mijn houding, maar ook naar de klachten die ik heb. Door het invullen van een speciaal vragenformulier krijgen zij een bepaald beeld van mij. Hierna werd er eerst een intakegesprek gepland en daarna kwamen zij thuis met speciaal meetapparatuur. Met de hulp van dit speciale meetapparatuur kan er worden bepaald welk matras en kussen het beste voor jou zal zijn. Door deze manier van metingen verrichten kon zo precies worden aangetoond waarom ik zo slecht sliep. Conclusie was dat ik zeker een ander matras nodig heb en een speciaal kussen.

Heerlijk geslapen

Na de levering van mijn nieuwe spullen heb ik eindelijk weer een keertje goed kunnen slapen. Ik merkte meteen het verschil tussen de ouden en de nieuwe spullen. De volgende morgen was het helemaal feest, want ik voelde mij zo uitgerust en van mijn lichamelijke klachten had ik geen last. Wel was het even wennen met het kussen,. omdat deze wat harder was dan mijn oude model.