De zeeschuimers

Medisch – Gezondheid

Fysiotherapeut zoeken kan op deze website

Op de website van Hierhebikpijn.nl kan je een fysiotherapeut zoeken in de buurt. Ook kan je zien waar ze precies zijn en ook kan je op de website ook een stukje informatie over de praktijk en waar ze allemaal specialisten voor hebben, tot slot kan je zien waar ze zitten en de snelste route naar deze praktijk. Verder hebben ze op de website ook een manier waarop je jouw symptomen kan vertalen in een oorzaak en wat het zou kunnen betekenen. Je kan kiezen tussen een man en een vrouw. Je kiest de plek waar je last hebt en vervolgens beantwoord je een hele zooi aan vragen die uiteindelijk uitwijzen wat er aan de hand is. Deze uitkomst kan natuurlijk fout zijn maar 99% van de tijd klopt de diagnose.

Waarom is de website opgericht

Waarom is er een website opgericht waar je een fysiotherapeut zoeken kan en waar je jouw symptomen kan omzetten in een diagnose. Dit is een initiatief van alle fysiotherapeuten zelf. Ze willen dat er minder last komt op de telefoonlijnen waar mensen over de telefoon een diagnose moeten doen. Verder willen ze dat het minder druk wordt in praktijken en dat ze meer tijd hebben om een klant te helpen.

Vragen over de services

Als je vragen hebt over de services of heb je vragen over de website, geen probleem. De klantenservice staat voor je klaar. Deze mensen kunnen je advies geven over de diagnose en ze kunnen je nog preciezer vertellen wat het inhoudt.