De zeeschuimers

Medisch – Gezondheid

Zorg voor iedereen

Arts

Kwalitatief goede zorg moet voor iedereen toegankelijk zijn. Betrouwbare en moderne zorg, waarbij je wordt behandeld als persoon en niet als nummer. Helios Klinieken staat bekend om zijn specialistische zorg op een aantal gebieden, nekhernia, heupprothese en bijvoorbeeld prostaatkanker. De basis is hierbij gelegd van zorgvuldige behandelmethodes om zo goed mogelijke resultaten te behalen. Bij ons wordt iedere patiënt hetzelfde behandeld en krijg je de beste zorg die er maar mogelijk is. Onze uitstekende kennis gebruiken we om ervaringen op te doen, om nog betere zorg te kunnen bieden.

Afspraak bij de kliniek

Revalidatie en operatie onder één dak

Om snel weer volledig deel te kunnen nemen aan de maatschappij heeft Helios Klinieken een unieke werkwijze. Het revalidatiecentrum en de ruimten waar er wordt geopereerd zijn volledig onder één dak geïntegreerd. Dit heeft als grote voordeel dat je na een prothese operatie weer snel op de been bent. Niet langer dan noodzakelijk verblijf je in het ziekenhuis, alles is erop gericht om je snel weer op de been te hebben. Voor de genezing is het belangrijk dat je snel weer beweegt.

Behandeling kliniek

Goede uitwisseling van kennis

Het netwerk van ziekenhuizen en Helios Klinieken zorgt voor een gedegen kennis en uitwisseling van informatie. De medische diensten waar we gebruik van maken worden gemeten, om deze nog meer te verbeteren. Ons streven is jouw wens, zo goed mogelijke zorg. Waarbij niet alleen de patiënt centraal staat, maar waar je ook snel weer geheel op de been bent om deel te kunnen nemen aan de maatschappij zonder een langdurig traject te moeten doorlopen.