De zeeschuimers

Medisch – Gezondheid

Een borstvergroting tijdens de pandemie? Dat is gewoon mogelijk!

borstvergroting

De pandemie die in 2020 uitbrak en die op het moment van schrijven nog steeds voortduurt brengt veel onzekerheden met zich mee. Veel afspraken en activiteiten die je voorheen gedachteloos kon laten doorgaan, zijn nu opeens onzeker geworden. Dit geldt ook voor operaties en chirurgische ingrepen. Had je bijvoorbeeld voor 2020 een borstvergroting gepland? Welnu, dan is er op zich goed nieuws: deze ingreep kan gewoon doorgang vinden. Het belangrijkste is daarmee in ieder geval gewaarborgd. Wel kan het zijn dat de voorbereidingen voor de ingreep anders verlopen dan je eventueel had gehoopt. Dit is echter nodig om het voor iedereen veilig te houden. Lees verder om te weten welke maatregelen van toepassing kunnen zijn.

Natuurlijke uitstraling

Aanvullende maatregelen om rekening mee te houden

Ieder ziekenhuis en elke kliniek kan weer op een net iets andere manier met de situatie omgaan, maar feit is dat je zolang de pandemie niet voorbij is met maatregelen rekening moet houden. De volgende maatregelen zijn in het proces voor een borstvergroting goed voor te stellen:

• De maatregelen vanuit het RIVM en de overheid gelden sowieso. Dat betekent dus afstand houden, geen handen schudden en handen regelmatig wassen.
• Als je griepverschijnselen of verkoudheidsklachten hebt, dan kun je niet op consult komen en moet de afspraak worden verplaatst.
• Een afspraak moet ook worden verplaatst als een huisgenoot van je positief heeft getest op covid-19.
• Kom zo veel mogelijk alleen naar je afspraken.
• Ben je te vroeg bij het ziekenhuis of de kliniek, wacht dan buiten of in de auto tot je aan de beurt bent.
• Waar je in klinieken en ziekenhuizen normaal gesproken vaak water, koffie of thee kan pakken, daar is de kans groot dat dat nu tijdelijk niet kan.
• Mocht personeel aanvullende aanwijzingen voor je hebben, volg deze dan altijd op.

Vrouwelijke arts