De zeeschuimers

Medisch – Gezondheid

De PC2 tandarts Eindhoven

De PC2 tandarts Eindhoven is een flinke praktijk. Er werkt een groot aantal tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en parodontisten samen met een omvangrijk ondersteunend team om dagelijks de beste mondzorg aan de patiënten te kunnen leveren. Mondzorg gaat veel verder dan het door de tandarts vullen van gaatjes en het laten trekken van kapotte kiezen. Dat kun je uiteraard ook laten doen bij de PC2 Tandarts. Maar mondzorg bestaat voor het grootste deel uit preventie. De PC2 tandarts Eindhoven heeft dat serieus opgepakt en helpt daarmee veel mensen om gebitsproblemen in een vroeg stadium aan te pakken.

Groot team

Het team bij de PC2 Tandarts Eindhoven is zeer groot. Alle specialismen op het gebied van mondhygiëne zijn vertegenwoordigd. De enige behandelingen die niet door de PC2 tandarts Eindhoven worden aangeboden zijn zware kaakoperaties. Die worden in een gespecialiseerde praktijk gedaan. De Tandarts Eindhoven heeft wel uitstekende contacten met deze praktijk. Als er een van zijn patiënten naartoe moet kan hij die desgewenst begeleiden. Voor het overige kun je elke behandeling bij de PC2 Tandarts Eindhoven laten uitvoeren. Wees duidelijk over je verwachtingen van de behandeling en ga hierover het gesprek aan met je behandelaar. Dan voorkom je teleurstellingen.

Assistentie bij de financiële afwikkeling

Een jaarlijkse controle bij de tandarts valt onder de basisverzekering. Voor alle andere tandheelkundige hulp moet je een aanvullende verzekering afsluiten of deze behandelingen zelf betalen. Wat daarbij de beste keuze is, is lastig te bepalen. Soms staat een verzekering een uitgebreide gebitsrenovatie pas toe als je minimaal een jaar verzekerd bent. Een offerte van de tandarts Eindhoven helpt je om meer inzicht te krijgen in de kosten van je behandelingen. Met hulp van de tandarts kun je dus een betere beslissing nemen over de manier waarop je je een grote gebitsbehandeling kunt betalen.