De zeeschuimers

Medisch – Gezondheid

Prettig geholpen bij fysiotherapie Veenendaal

Fysiotherapie Veenendaal

Fysiotherapie Veenendaal, daar ga ik weer graag naar toe voor herstel. Dit klinkt misschien apart, maar ik ben namelijk erg prettig geholpen in een moeilijke periode. Daarom vind ik dat daar iets van gezegd mag worden. Het zit namelijk zo. Tijdens een tourrit met de motor ben ik door een automobilist aangereden. Over het algemeen viel het letsel mee, maar ik was vervelend op mijn pols gevallen. In het ziekenhuis zag de arts dat er een scheurtje in mijn bot zat. Zo heb ik een aantal weken met gips rondgelopen. Toen het gips er af ging was ik al mijn kracht kwijt in mijn pols. Mijn arts adviseerde me om naar de fysio te gaan. Na het zoeken op fysiotherapie Veenendaal in Google kwam ik bij Fysiotherapie de Ellekoot uit. Gelukkig voor mij, want ik woon daar namelijk dichtbij.

Oefeningen

Fysiotherapie Veenendaal denkt in oplossingen

Het duurde niet lang voordat ik mijn intake gesprek had. Hierbij vond ik het lastig om uit te leggen hoe mijn pols nou voelde en wat ik er wel en niet mee kon. Hier kon ik al merken dat ik in goede handen was. Aan de hand van vragen kwam hij steeds meer te weten en begonnen we samen aan de oefeningen. Niet alleen was hij behulpzaam, maar ik kon ook zien dat hij de kennis heeft om mij te helpen. Gewapend met oefeningen voor thuis kreeg ik steeds meer gevoel en kracht terug in mijn pols. Voordat ik het wist had ik mijn motor weer uit de schuur gehaald.

Blessure

Ik zag op de website van Fysiotherapie de Ellekoot dat er verschillende behandelingen zijn voor diverse klachten. Zo heb ik meer dan eens gesproken met een vrolijke jongeman van vijf jaar oud. Hij ging namelijk naar de kinder oefentherapie. Mocht je daar meer informatie over willen hebben dan raad ik je aan om een kijkje te nemen op de website van Fysiotherapie de Ellekoot.