De zeeschuimers

Medisch – Gezondheid

De engel urn, een symbool voor hoop, geluk en troost.

Bij UitvaartUniq vindt u een prachtig assortiment urnen, met zorg voor u samengesteld. Met een assortiment van ruim 1300 urnen heeft u een grote keuze op het gebied van vorm, stijl, thema, materiaal, uitstraling en uiteraard ook prijsniveau. Het selecteren van een tastbare herinnering is vaak een intens proces. Om u hierbij te helpen lichten onze medewerkers iedere week een specifieke urnencategorie toe. Ditmaal vertellen wij u graag wat meer over onze collectie engel urnen; Een urn thema voor een vredige, hoopvolle en gelukkige herinnering aan uw overleden dierbare.

UitvaartuniQ

De engel is een populair thema binnen de creatie en vooral ook de decoratie van urnen. U vindt prachtige urnen in de vorm van een engeltje, hierbij is bijvoorbeeld de mini urn van halfedelsteen met de vorm van een engel silhouet een prachtig voorbeeld. Deze mini urn is verkrijgbaar in diverse soorten halfedelsteen waaronder Rozenkwarts en Rode Jaspis. Maar ook prachtige metalen urnen waarop engelen afgebeeld worden zijn erg populair en in diverse vormen, maten, kleuren en materialen verkrijgbaar bij UitvaartUniq.nl. Een urn kopen bij UitvaartUniq.nl, wij zullen er alles aan doen om u te voorzien in een tastbare herinnering die perfect past.

Maar waar staat de engel nu precies voor? De Engel als symbool komt in een grote diversiteit aan religies terug, waaronder het christendom, de islam, het jodendom en het zoroastrisme. Engelen zijn beschermers en/of bedienden van de mens en fungeren als boodschappers van god. De engel als symbool heeft een groot aantal betekenissen, waaronder hoop, moed, troost, geluk, bescherming, dromen, kracht en zuiverheid (het heldere/zuivere licht). Binnen al deze prachtige betekenissen is de ‘engel’ als symbool een populair object voor een mooie & vreedzame herinnering aan uw overleden dierbare. Een engel urn combineert hierbij troost voor de levenden en bescherming voor de overledenen. Hart urnen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, waarbij u kunt kiezen voor een engelvormige urn, maar ook voor een urn waarin ‘engelvormen’ verwerkt zijn. Materiaal soorten van engel urnen waar u uit kunt kiezen zijn o.a. natuursteen (marmer, edelsteen), keramiek, maar ook metaal, glas en zelfs biologisch afbreekbare materialen.